Skip to main content

Ons bedrijf

Elstgeest Young Plants is een echt familiebedrijf, opgericht in 1941 door opa André Elstgeest. Hij  begon met de teelt van bollen en bloemen. Maar inmiddels al ruim 30 jaar geleden is opa met zijn zoons Fons en Egbert gestart met de teelt van groene planten. Eerst eindproducten zoals de Dieffenbachia. Later zijn zij hun eigen kweekmateriaal gaan maken. Dat ging erg goed en al snel werd ook uitgangsmateriaal voor anderen geproduceerd. En toen is het snel gegaan.

Sinds in 2007 kleinzoon Daan en kleindochter Debbie Elstgeest aan het roer kwamen staan van Elstgeest Young Plants ligt de focus 100% op het produceren van jonge planten. Onze kwekerij in Rijsenhout is volledig ingericht als kraamkamer voor groene kamerplanten. Alle faciliteiten zijn er aanwezig om een topproduct te maken.

Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, onze leveranciers en personeel. Directe en heldere communicatie en het nakomen van afspraken is voor ons de basis. Wij zijn dan ook verguld met onze fantastische klanten, met de beste leveranciers en het fijnste personeel dat wij ons kunnen wensen.

Onze familie heeft ons geïnspireerd en liefde voor het vak bijgebracht. Wij hopen deze passie over te kunnen brengen op iedereen die ervoor openstaat. Want wat hebben wij toch een mooi vak!

Daan en Debbie Elstgeest

Ons motto

Eerlijk, vernieuwend en kwaliteit. Drie pijlers waarin wij geloven en die we ook doorvoeren in het hele bedrijf. In onze ogen noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering en een optimaal tevreden klant.

Eerlijk

Handelen met respect voor mens en omgeving. Betrouwbaar en integer. Afspraak is daarom afspraak. En u kunt van ons een open en directe communicatie verwachten.

Vernieuwend

Continu zijn wij bezig met de innovatie van ons productportfolio, maar ook in teelttechniek. Voor ons een vanzelfsprekendheid.   

Kwaliteit

Voortdurend werken wij aan een perfecte en continue kwaliteit. Ook met klantspecifieke wensen kunt u daarom bij ons terecht.

Ons team

De mensen bij Elstgeest Young Plants vormen – echt waar!! – het best denkbare team. Een mooie mix van kennis, persoonlijkheden en nationaliteiten. De meesten werken al járen samen. Deze jarenlange ervaring geeft ons iedere dag weer een voorsprong. Een team waar we allemaal trots op mogen zijn.

Met een groen hart en vol toewijding werken wij iedere dag aan uw product. Een mooier beroep is volgens ons dan ook nergens te vinden.